Söndag - ingen vilodag för oss


Söndag är ju egentligen vilodag - men inte för oss denna helgen. Som jag även skrev i förra inlägget så är det städning av både hus och trädgård som har gällt denna helgen. Ingen rast och ingen vila förrän allt var snyggt och färdigt.

Jo, vi har pausat då och då för vätska har det behövts för det har varit varmt och kvavt...och inget regn.

Efter en god frukost så startade dagens sysslor, att fortsätta tvätta, hänga tvätt, kantklippa och röja ogräs mm. Fram på förmiddagen anlände även Marcus och Madlene så vi fick hjälp med att bära/floa veden som legat ute ett bra tag nu. Eftersom Madlene har snigelforbi var det extra svårt för henne för det fanns många äckliga sniglar i den stora vedhögen. Av ca 32 kubikmeter ved är det nu ca 15 kubikmeter som ligger under altanen...så skönt. Resterande får snällt ligga och vänta tills efter vår semester.

Vi avslutade dagen med att grilla kött och jag gjorde en god ceasarsallad till. Mamma och pappa kom också till oss och fikade. Tack alla inblandade för att gott arbete idag....<3

Nu är det snart måndagmorgon igen, vad en helg går fort. En arbetsvecka, nja tre dagar för min del sen har jag semester....det ska bli så underbart.

Sommarhälsningar från....

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Irriterad på all reklam!!!

Äntligen ett lexikon så man förstår vad datanissarna pratar om