Man ska inte alltid lita på en GPS

Förra helgen så var vi bjudna till Rottne. 

Jag har aldrig varit i Rottne så det var spännande att åka dit för första gången. Mer spännande var att få träffa våra vänner Tommy och Ewa-Lis igen.

Vi var bjudna till klockan 10.00 och när vi körde upp på deras garageuppfart så slog klockan 10.00 ;) mer precisa kunde vi inte bli hihi.

Vi fick en jättegod frukost när vi kom och senare även lunch och vi satt och småpratade en stund.


Efter lunchen så åkte vi in till Växjö. Vi skulle in i en mattaffär för att beställa uterumsmattan till förtältsgolvet. De skulle få in dessa mattrullarna i slutet mars eller början av april. Därför blev det så att de ringer mig när dessa kommer hem till dem så åker jag dit och hämtar ca 24 kvm i en rulle tung som bly hihi.

Tommy körde sin fina bil som var så skön att åka i (även om det inte var en Saab hihi) och guidade oss lite i Växjö. 



När vi även varit inne på Grand Samakan och gått in och ut ur nästan alla butiker så var vi ganska trötta i benen, iallafall jag.

Vi satte oss i bilen igen och körde vidare. Vi pratade och jag ville visa vart vår sons sambo bott och där hennes föräldrahem ligger. Vi skrev in adressen och litade på att GPS-en visade oss vägen dit. Tommy som känner väl till Växjö ville åt vänster men navigatorn sa höger. Till en början lyssnade vi till navigatorn men när Tommy tyckte den var helt ute och cyklade så försökte vi utan .... och vi kom fram till föräldrahemmet. 

Så jag säger: - Lita inte alltid på din GPS!

Men vi fick ju se mycket utav Växjö iallafall, och det var trevligt i bilen med gott skratt.

När vi kom hem igen så var det dags för lite tv-tittande. Lördagkväll = Melodifestival deltävling 4. Vi slötittade på programmet medans vi pratade och skrattade. Inte mycket bra i detta program enligt mig...men jag tycker att årets melodifestival inte har varit så bra som föregående års. Så vi åt jättegod gryta av kyckling och grönsaker och hasselbackspotatis till....*mumma*


På söndagen åt vi god frukost efter att ha sovit gott. Sedan gick vi ut på promenad i Rottne. Kollade på hus, campingplatsen vid vattnet, fler hus och sedan var vi hemma. En promenad på 2,26 km.





Även lilla Mayah var med på promenaden :)


Innan vi tackade för en jättetrevlig, god och mysig helg så åt vi ännu en god gryta med strimlad lövbiff med grönsaker och ris.




Tack goa Tommy och Ewa-Lis för er gästfrihet och allt gott och att vi fick komma till ert vackra hem.

Nu blickar vi fram emot en sommar med sol, bad och trevliga stunder på Trummenäs Havsbad & Camping.

Kram / Neola





Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Irriterad på all reklam!!!

Äntligen ett lexikon så man förstår vad datanissarna pratar om