Weekend in Halmstad (långt inlägg)

Hej nu äntligen har jag fått in program i datorn efter att jag gjort en "format C" återställning av min lilla pc.

Som rubriken säger så tillbringade vi vår förra helg i Halmstad, hemma hos vännerna Liz och Thomas. Det blev ganska sent innan vi parkerade bilen utanför Andersbergsringen och vi fått upp all packning (så mycket att det såg ut som vi skulle vara där i en månad). Liz hade gjort varma smörgåsar och vi åt med god aptit. Sen somnade vi faktiskt strax efteråt hihi.

På lördagen åkte vi till Halmia Loppis, ett välsorterat och snyggt loppis där jag fyndade (som vanligt). På väg hem från shoppingen så åkte vi ut till Bengt Camping.....och gick runt där bland "tomma" husvagnar och villavagnar. Vi stannade till på "vår" gata, Inteligentgatan 130 för att se om allt såg bra ut. Några vindskivor hade vinden tagit när det stormade för ett tag sedan, så det blir att köpa in vanligt staket runt om hela tomten, sådant som ni ser på fotot.



Det var fruktansvärt blött i marken där vi gick så jag ville så fort som möjligt därifrån hihi...Vi mötte några andra campinggäster som också letat sig ut i det fina vårvädret.

På vägen hem tog vi svängen till Grötvik, platsen som är helt underbar...där fotograferade Madde med sin nya digitalkamera för första gången. Se så fina foton hon tog.










På lördagskvällen kom Anette och Jimmie och åt middag också, det bjöds på jättegod potatisgratäng och fläskfile och grönsallad. 

Tack Liz och Thomas för er gästfrihet....<3 Nu är det inte många dagar kvar tills säsong 2012 sätter igång på Bengts Camping....vi ses snart vänner!

Kramar

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Irriterad på all reklam!!!

Äntligen ett lexikon så man förstår vad datanissarna pratar om