Vi körde höger istället för vänster...

...och hamnade i Kalmar ;) Ja så blev det när vi åkte hem från campingen i söndags kväll. Vi hade haft en härligt varm och go kristihimmelsfärdshelg och när vi åkte hem blev det högersväng mot Kalmar istället för "den vanliga" vägen hem till Vetlanda.

Kalmar Slott
När vi åkt runt lite inne i Kalmar och fotat så fick jag frågan:
- Ska vi äta glass i Färjestaden?
Hmm...det är ju Öland, tänkte jag och utan tänka så svarade jag ja. Madde har ju inte varit på Öland (som hon minns iallafall, hon var bara några år när vi var där) och Madde tyckte också det var en bra idé. Så vi åkte över bron och vips så var vi framme och åt jättegod glass i hamnkiosken i Färjestaden.

Ölandsbron, på väg till Öland
Åkte till hamnglassbaren i Färjestaden
Ölandsbron
Vi fortsatte vår resa hemåt genom att åka norr över från Kalmar. Vi kollade in campingplatser efter vägen ;)

Foto från Timmernabbens camping
Underbart vackert när vi besökte Ocnö. 
Nu började kvällen bli sen och solen var på väg ner och himlen var underbart vackert röd....i vårt vackra Sverige.
Vi körde vidare och snart hade vi kört fel hihi...och hamnade i Oskarshamn haha... När vi såg skylten mot Gunnarsö Camping så kom minnena fram då vi campade där varje midsommar när Marcus och Vickan var små...även en säsong där när Marcus var nyfödd. Det var tider det hihi...

Skylten mot Gunnarsö Camping i Oskarshamn

Nu var vi alla trötta i bilen och vi hade nästan tio mil kvar hem men det gick ganska fort ändå och vi var hemma vid vårt hus klockan kvart i elva.

Den natten somnade jag gott och hela måndagen (igår) var jag jätteseg i både huvud och kropp haha....men skoj hade vi och att det blev en Ölandstripp var ju oväntat eftersom inte Jörgen alls gillar Öland *ler* men han kanske har ändrat sig. Jag vill iallafall tillbaka dit i sommar för att se hur Madlenes (Marcus sambo) föräldrar har det i sin sommarstuga. Hoppas inbjudan kommer ;)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Irriterad på all reklam!!!

Äntligen ett lexikon så man förstår vad datanissarna pratar om