En helg i vackra Domsten....

Hej vänner!


Hur har ni det så här på lördagskvällen?


Jag och familjen sitter i husvagnen några meter från havet nere vid båthamnen i Domsten. Ni som inte känner till Domsten så är det en vacker idyll som ligger strax innan Helsingborg om man åker kustvägen norrifrån. Det är andra året som vi avslutar vår camping"säsong" med att åka hit. Vi upptäckte Domsten av en slump förra året då vi for runt och letade vackra platser att övernatta på, utanför en ordinarie campingplats vill säga. Då dök denna hamn upp och vi blev hjärtligt mottagna av Christian i båthamnen. Vi fick betala en ringa summa för el och tillgång till toalett och dusch och så fick vi den otroligt vackra utsikten vid havet på köpet.


Inte alls långt ifrån Domsten ligger Sofiero och dess fantastiska trädgård mm... Det får bli ett besök där när vi är här nästa sommar!

'
Det är mysigt att "bara vara" en helg....inga måsten, inga tider att passa. Idag har det varit strålande sol och ca 23 grader varmt, en helt underbar dag! Vi åkte vid middagstid in till Helsingborg och deras stora köpcentrum Väla. Att vi gick på IKEA en liten stund var också skoj och det besöket avslutade vi i deras fina restaurang och åt god mat till bra pris ;)

På hemvägen blev det inköp av en "mini"prinsesstårta. Ni undrar säkert, vad firar ni nu? ja det ska jag säga er att jag köpte den till oss eftersom vi firar att vi varit förlovade i 27 år (den 1 september). Så ni har vi festat med god tårta och gott nybryggt kaffe medans ljumma vindar smeker oss.


Nu ska jag fortsätta njuta av kvällen...och jag hoppas du också har det bra där du befinner dig. Lova att vara rädd om dig....

På återhörande / Kramar från

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Irriterad på all reklam!!!

Äntligen ett lexikon så man förstår vad datanissarna pratar om