Äntligen.....

Hej på Er!


Äntligen måndag snart.... Ja så säger jag faktiskt, efter att varit sjuk sedan i måndags kväll. Det ska bli roligt att träffa mina arbetskamrater igen...längtar.

I går kväll var vi bjudna hem till Micke och Åsa i Landsbro. De bjöd oss på fläskfilesuffle och till efterrätt hade Micke gjort en helt magisk pannacotta med hallon och björnbär överst. Super-tack för allt gott!

I morse var det dax igen för Vasaloppet och eftersom det blev sent hem från Landsbro så låg vi kvar i sängen och lyssnade på referaten från Vasaloppet på radion istället. En sen frukost blev det och sen lite middagsfika hemma hos mamma och pappa i stan.

Thomas, Ida och Theo var hos oss och fikade ikväll, mysigt eftersom vi inte setts på ett tag. Idas mage växer men stor är den inte, trots att hon är i nästa vecka 30. Trevligt att ni kom till oss....och vi blev med denna fikastund hembjudna till dem nästa lördagkväll ;) skoj!

Nu har vi sett kvällens avsnitt av Äkta människor, och den serien börjar väl spåra ur lite...eller vad säger ni? Konstigt är ju att man ändå tittar på det hihihi...ja ja hubotar eller inte så är skådespelarna bra.

Nu säger jag....

Kramar från

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Irriterad på all reklam!!!

Äntligen ett lexikon så man förstår vad datanissarna pratar om