Dan före dan

Igår lyste solen och det blåste lite men idag regnar det och är nästan full storm....var är våren?

Nåväl, idag är det dan före dan då vi startar campingsäsongen 2013 - i Karlskrona!


Jag tvättar och packar kläder och handdukar, lakan mm i den städade husvagnen. Igår putsade jag alla fönster i och utvändigt och torkade ur alla skåp - skönt när det var klart.

Imorgon ska jag bädda så det är färdigt när vi kommer ner till campingen, det blir säkert sent innan vagnen är på plats och allt är iordning. Denna helgen blir det lite på måfå, då allt som ska vara i förtältet kör vi ner nästa söndag. Så denna helgen ska bara trägolvet på plats och förtältet upp.

Vännerna Annika och Magnus kör ner deras husvagn imorgon förmiddag så de är på plats när vi kommer....kanske de bjuder på kaffe när vi kommer, vi får se ;)

Kokt torsk, potatis och vitsås blev dagens idag...och jag sitter mätt och go och kollar på Tonårsbossen på TV. En fjortonårig tjej är boss en månad över sina föräldrar. Får 42000 kronor varav 18000 är familjens fasta utgifter. Resten får hon bestämma över och göra en månadsbudget som måste hållas. Hon budgeterade 1500 kronor till mat för en månad och föräldrarna fick 500 kronor var i månadspeng hihi. Ska bli skoj och se hur hon reder ut detta....

Över till TV-programmet...................

Kommentarer

  1. Ja Du ville ju man skulle skriva något och visst är det trevligt om någon lämnar ett avtryck. Hoppas ni får det skönt på ert nya campingställe och önskar hela din familj en skön helg.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Irriterad på all reklam!!!

Äntligen ett lexikon så man förstår vad datanissarna pratar om