Fixat och klart!

Hej på er goa vänner...

Nu är jag äntligen färdig med SagaBio Landsbro´s broschyr. Efter några små ändringar så är jag och mina uppdragsgivare (SagaBion´s) nöjda. Nu ska jag sända designfilen till Mikael Svahn och han i sin tur ska lämna den för tryck.

SagaBion i Landsbro har en hemsida (som jag designat och gjort till dem) och adressen dit är: sagabiolandsbro.se och nu har jag även gjort en broschyr där de söker sponsorer.

Ville lagt ut en bild på broschyren men jag fick inte det att funka just nu :(

Imorgon är det fredag och det är helg igen....konstigt vad tiden rinner iväg fort. Det är allahelgons helg och det är en helg som många av oss går till kyrkogårdarna och tänder ljus för våra älskade som inte längre finns bland oss. Detta är en ljus helg med tid för eftertanke....att det är viktigt att vara rädda om varandra och ta vara på varje stund, för det kan ju vara den sista!

Vi får besök av våra goda vänner från Delary, Bo och Camilla och barnen Moa och Marcus. De ska fira denna helg tillsammans med oss och vi ska ha det mysigt tillsammans.

Nu ska jag logga ut från datorn, släcka ner i huset och traska upp för trapporna för att få några timmars sömn innan klockan ringer vid 6. Vi arbetar halvdag imorgon och det känns perfekt så jag hinner med att ta en dans med dammsugaren och skurhinken innan familjen Eldal anländer....
Puss & Kram önskas av

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Irriterad på all reklam!!!

Äntligen ett lexikon så man förstår vad datanissarna pratar om