Julbordskryssning till Åland

I söndags förmiddag åkte vi till Huskvarna för att därifrån åka med Erlings Resor till Stockholm/Åland. Med på bussen var även familjerna Werninger, Lundström och Sjöberg/Johansson och en tjej till vars efternamn jag ej kommer ihåg.

Klockan halv fem var bussen uppe i Stockholm och vi fick näst intill gå ombord direkt. Mycket folk var det som skulle med Viking Cinderella men det gick ändå rätt fort att komma ombord och få sin hytt.

Klockan 18.00 hade vi sittning och då hade det dukats upp ett gigantiskt julbord. Mannerströms sillbord, vanliga kall och varmrätter samt ett stort dessertbord....ja jag mådde inte alls väl när vi gick därifrån två timmar senare ;)




Senare på kvällen satt vi i salongen där Jenny Saléns och Perikles spelade upp till dans. Mycket folk dansade och hade det jättetrevligt - precis som vi.



På hemresan så blev vi överraskade med att vi blev bjudna på jullunch klockan 13.00 - Stort tack till dig!

Nöjda och trötta kom vi hem sent på måndagskvällen efter en jättetrevlig kryssning med god mat, dryck och sällskap. Nästa kryss blir nog den 26 januari....då är Matz Bladhs på Birka Paradise :)

Puss och Kram

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Irriterad på all reklam!!!

Äntligen ett lexikon så man förstår vad datanissarna pratar om