Måndag - Torsdag

Måndagseftermiddagen blev jättemysig. Vi åkte ner till Ängelholm, till våra vänner Johan och Jenny som har en "stuga" där. Vi blev bjudna på kaffe och färska frallor. De hade en jätterolig vattenleksak på tomten och Madde fann den direkt...
...Dennis och Erik också ;)

Sen åkte vi in till Ängelholm ern sväng för vi var sugna att gå på loppis. Icke Icke, alla loppisar hade måndagsstängt :(

Vi åkte vidare till Råbocka Camping där vi åt varsin JÄTTEglass, jag har då aldrig sett sådan generös tilldelning av kulorna på dessa kulglassar...oj oj oj jag åt så jag näst intill mådde illa av all glass...MEN den var ljuvliga goda smaker jag valde (viol, nutella och lakrits) me like a lot. När glassarna var i magen gick vi ner till havet för att se hur där såg ut. En lång sandstrand mötte oss och ganska mycket folk fortfarande trots att klockan var nära 17.

När vi kom tillbaka till stugan började Johan grilla flintastekar och gjorde potatisgratäng i ugnen. Vi andra satte ute i det vackra vädret och njöt och efter en kort stund så åt vi och njöt av den goda maten. Klockan gick fort och när vi kom tillbaka till husvagnen var klockan över midnatt.

Marcus och Maddi kom till oss på tisdagen, vi blev jätteglada. På onsdagskvällen skulle de på Vallarna i Falkenberg på "Mor till salu" men innan de åkte dit så hann vi med ett snabbdopp i havet som var jätteskönt. Senare på kvällen grillade vi några korvar och åt pommes till.

Torsdagsmorgon (imorse) var jag uppe för att köpa färska frallor av "mopelkillen" som åker runt på campingen och säljer frallor några dagar i veckan. Sen åt vi frukost snabbt för Marcus och Maddi skulle iväg till Liseberg. När de åkt och vi plockat undan frukosten, kom Kenneth och Solweig och fikade. När de satt hos oss ringde Jörgens storebror och sa att de var på väg till oss. De hade varit i Göteborg på minisemester och tänkte besöka oss innan de återvände hem till Vetlanda.

Vad glad jag blev när vi fick besök av Lasse och Birthe. Vi satte oss ute i det soliga fina vädret, pratade och hade det mysigt. Bröderna Wigh for iväg till Gullbrandstorp för att hämta pizzorna jag tidigare beställde och som vi efter tjugo minuter mumsade i oss våra pizzor och tyckte de var jättegoda. Efteråt drack vi kaffet inne i förtältet - det var för varmt ute under parasollet.

När de åkt hem så var det dax för Jörgen att ta en snabbdusch innan vi skulle iväg till Grötvik för att lyssna på "Bosse Bildoktorn" klockan 19 men när vi kom dit var detta evengemang flyttat till Laholms bibliotek klockan 18 *suck*. Det var nybörjar jazzdans istället hehe...och det var vi inte intresserade av så vi fortsatte lite längre  ut på Grötvik där vi stannade för att fika vid den jättefina utsikten vid havet.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Irriterad på all reklam!!!

Äntligen ett lexikon så man förstår vad datanissarna pratar om