Fortsätt till huvudinnehåll
Casper Janebrink, Lisa Miskovsky, Gabriel Forss, Jasmine Kara, Andreas Johnson, Ann-Louise Hanson och Jakob Samuel. Foto: Morgan Norman/Söderberg Agentur/TV4


Körslaget 2011

Körslaget är tillbaka med en femte säsong. Programledaren Gry Forssell välkomnar sju nya körledare upp på scenen för att kämpa om titeln och 500 000 kronor att skänka till valfritt välgörande ändamål i hemstaden.
De tävlande körledarna är Gabriel ForssCasper Janebrink,Andreas JohnsonJakob SamuelAnn-Louise HansonLisa Miskovsky och Jasmine Kara.
Under veckan övar och finslipar körerna på sitt nummer och på lördagen kliver de in i studion och rockar loss på scenen, framför en livepublik och tv-tittare. Sedan läggs deras öde i tittarnas händer.
Genom en telefonomröstning avgörs vilka körer som fortfarande har chans på segern och vilken som måste lämna tävlingen. För de kvarvarande körerna höjs ribban ännu ett snäpp inför nästa program med fler, längre och mer krävande musikframträdanden.
I finalen möts sedan de två bästa körerna, men endast en av dem lämnar scenen med äran och segern i behåll. Och 500 000 kronor, som kören får skänka till valfri välgörenhetsorganisation i hemstaden.
Säsongsstart lördag 19 mars i TV4.


källa: www.tv4.se

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Irriterad på all reklam!!!

Äntligen ett lexikon så man förstår vad datanissarna pratar om