En riktigt vintrig dag


Igår var det stormstyrka och nästintill orkan när EGON drog fram över Sverige. Han var mest på västkusten och i Skåne men även över Blekinge och Småland. Det blåste rejält och det var kusligt när man satt i huset och vinden tog i husknutarna. 

Vi var bjudna till Victoria och Philip på tacomys på kvällen, vi hade det mysigt medan Egon visade sin starka sida ute. Klockan 21 var det dags att se andra filmen av de åtta nya Beckfilmerna. Denna hette "Familjen". Jag tyckte filmen var hög klass på, och det tack vare Gunvald så klart ;)

När vi åkte hem strax efter midnatt var det mörkt och kusligt att köra. Det låg grenar och annat "bråte" på vägen mellan Landsbro och Vetlanda. Det hade också kommit lite snö men det var inte halt som väl var för det räckte att det blåste så det gällde att hålla hårt i ratten.

Imorse hade vi en välbehövlig sovmorgon och en god frukost därefter. Sen åkte Jörgen bort till WiMa Bildelar (grabbens bilverkstad) och hjälpte honom lite. Jag började att städa bort julen, bytte gardiner i köket och tog bort allt jullikt. Köket är nu klart och imorgon fortsätter jag med vardagsrummet.

Efter att precis kommit hem från Maxi, där vi bättrade på skafferiet och kylen så nu väntar vi på min kära kusin Miriam och hennes man Bosse som ska få lite kvällsfika hos oss strax.

Ha det gott! Puss och Kram...

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Irriterad på all reklam!!!

Äntligen ett lexikon så man förstår vad datanissarna pratar om