Sevärd film



Det förflutna ha ren märklig tendens att sammanflätas med nuet. Fem människor blir varse om denna sköra balans i ett omedvetet möte med varandra.

Sylvia (Charlize Theron) är en sexmissbrukande hovmästare på en lyxkrog i ett stålblått, kyligt Portland som genomgår en känslomässig odyssé och tvingas att göra upp med sitt mörka förflutna. 16-åriga Mariana samlar ihop spillrorna av sina föräldras liv i en by vid Mexicos gräns. Gina (Kim Basinger) och Nick är ett hemligt älskande par som försöker hantera sin dolda, intensiva kärlek. Och Maria är den unga flickan som vägleder sina föräldrar mot försoning, förlåtelse och kärlek. Dess fem finner att valet av deras handlingar kan utgöra skillnaden mellan liv och död. En husvagn som brinner mitt ute i öknen utgör startskottet för historierna att sakta börjar vävas samman....

THE BURNING PLAIN är skriven och regisserad av succéförfattaren Guillermo Arriaga, som skrivit kritikerrosade och mångfaldigt prisbelönta filmer som "Älskade hundar", "Babel" och "21 gram".


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Irriterad på all reklam!!!

Äntligen ett lexikon så man förstår vad datanissarna pratar om