Tänk att lilla Mayah´s promenader känns så sköna! Vi håller på att få henne 100% rumsren och det går faktiskt jättebra. Några missöden har hänt men då har det inte varit Mayah´s fel utan vi som inte "sett" hennes behov att gå ut. När vi var i husvagnen gick det faktiskt bättre än hemma i lägenheten men vi ger inte upp...ingen är felfri.

Mayah är jätteduktig (för det mesta) när vi är ute och promenerar, det är mycket lek i henne och det är ju helt normalt för hon är ju en liten valp. Idag, efter middagen så gick jag ut med henne till ett stort område där hon fick springa fritt (med löpkopplet på) och hon fick verkligen dunderfnatt och sprang runt runt flera varv så jag blev yr i huvudet eftersom jag fick snurra efter henne hehe.... Sen jagade hon pinnar/grenar som var långa, längre än henne själv hehe. När hon sprungit en bra stund, ville hon hem. Hon sprang direkt till vattenskålen i köket och la sig sedan och somnade direkt.

Ikväll är det Elitspeedway igen, matchen visas klockan 19.00 på Canal+ Sport1. Då är det Vargarna som tar emot vårt härliga "bästa" Elit Vetlanda. Lycka till nu grabbar, ikväll kör ni hem segern!

Så var det dax att ta hand om all tvätt så det blir viket och upphängt och inlagt i garderoberna. Tur att det inte var så mycket tvätt idag.
Och du Annika, njut av din semester i Halmstad...

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Irriterad på all reklam!!!

Äntligen ett lexikon så man förstår vad datanissarna pratar om