Kramkalas och rundgång


Igår morse åkte vi till Stockholm tillsammans med vår vänner Åsa och Micke för att åka med Birka Paradise. På båten spelade Lasse Stefanz och det syntes redan i terminalen. Det famns många redan lätt berusade och trängseln var jobbig. Fick reda på att båten var fullbokad och jag tror den tar ca 2500 passagerare. Du kan då förstå all trängsel och kaos. 

Menvi kom ombord ca 17.00 och vid 17.30 fick vi tillgång till våra hytter. Jag bytte om och fixade hår och smink sen var det dags för buffé. 

Lasse Stefanz började spela vid 21.00 och vi gick dit en timma innan för att få sittplats nära scenen. När vi satt där och väntade så kom min goa norska vän Gunn och hennes kompis och satte sig hos oss. Det blev så klart kramkalas, det var ju fem år sedan vi kramades sist. 

Trummpinnar räknade in takten och Lasse Stefanz började spela. Vad vi då genast förstod var att det gick inte sitta där vi satt för volymen var så enormt hög och jag förstod inte hur alla som stod framför scenen kunde stå där. Vi gick lite längre bort från scenen och fortsatte lyssna. Vi hörde då helt plötsligt vad Olle sjöng men trots detta så blev det rundgång av fem höga volymen. Dansa var inte att tänka på om man nu ville göra det, jo på annan plats än dansgolvet ;)

Kvällen avlöpte och vi gick också omkring på båten och hade det trevligt. Klockan 01.00 slutade de spela och vi satt kvar och pratade tills klockan blev 03.00. Tiden går fort när man har roligt!

Sen var det godnatt....

Frukosten var jättegod och efteråt satte vi oss bara och småpratade vid ett bord. 

Torsdagens dansband var Hedins från Skåne. Jag hade hört dem live en gång tidigare nere i Tingvalla men då med Arne Bakken som sångare. Nu har han ju slutat i Hedins och valt en ny väg tillsammans med sin Maria. 

Hedins levererade mycket trevlig och bra musik med en volym som var kanon. Stor eloge till er grabbar!

Nu sitter jag i bilen på väg hem, vi är strax i Eksjö och då är det vara några mil kvar hem. Innan vi knyter ihop kryssningssäcken ska vi hämta Madde och Mayah hos Vickan i Landsbro.

Nu kommer ett gäng med foton från kryssningen.
















Puss och Kram ♥️









Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Irriterad på all reklam!!!

Äntligen ett lexikon så man förstår vad datanissarna pratar om