Borta bra men hemma bäst

Hej vänner!
Vad man längtar tills det blir fredag och man får åka till husvagnen igen, sen kommer fredagen och man är i Halmstad och man njuter i fulla drag. Så också i fredags. Vi kom ner kl. 19 ca och handlade lite på Willys innan vi kom fram till husvagnen sen tog vi det lugnt på kvällen. Vi åt kyckling och potatissallad och kollade på TV.
Vi vaknade upp till ett underbart strålande sommarväder på lördagsmorgonen och vi fick ställa parasollen framför förtältet för att solen var för stark hehe... Vi hade en underbar lördag som vi avslutade med en grillkväll med ett glatt gäng på "vår gata". Kvällen övergick till tidig morgon innan vi hade lagt oss för vem ville gå o lägga sig när det var så skoj :).
Söndagsmorgonen var också strålande vacker, dock hade det kommit några vita bomullsmoln på himlen men fortfarande väldigt varmt och gott. Vi åt vår frukost och efteråt kom Micke och Åsa och drack kaffe. De höll på att plocka ihop sina saker i sitt förtält för de skulle ta med det hem på kärran de hade med sig. När de hade gått från oss så kom vännen Annika cyklandes från "andra campingen" och då fikade vi en gång till. Vi småpratade om allt och inget hehe....och sen gick Annika och jag till "Ladan" som hade utförsäljning (50%) på allt. Jag fyndade ett regnställ och ett par termobyxor till Madde - så fina - så bra pris: 150 kr för allt!
Nu är vi hemma i Vetlanda igen - borta bra men hemma bäst - och det är så sant. Jag gillar Halmstad jättemycket men hemma är trots allt Vetlanda. Jag uppdaterar detta inlägg lite senare med några foton jag tagit i helgen men de finns i mobilen ännu *L*.
Må så gott och hoppas du också haft en bra och solig helg!

Kommentarer

  1. Alltid trevligt när du kommer på besök....hoppas det blir många gånger nästa säsong av campinglivet...

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Irriterad på all reklam!!!

Äntligen ett lexikon så man förstår vad datanissarna pratar om