Party Party


Party Party Kräftskiva
var det i lördags på vår Inteligenta gata på Bengts Camping. Det var jättevarmt och soligt hela lördagen men när klockan visade eftermiddag så kom det in oroväckande mörka moln på himlen. Vi hade beslutat att INTE behöva sätta upp våra två partytält iår men vi gjorde det i förebyggande syfte - så inte kvällen och partystämningen skulle försvinna om det skulle börja falla regn från himlen. Men men men när partytälten var uppsatta och borden dukade, då återkom solen och kvällen blev skön och behaglig.
Drygt tjugo partysugna campingpersoner satte klorna i klorna på de röda fina kräftorna som så fint dukats upp på borden. Till en början var stämningen på topp och bland annat Nettan höll igång med allsång och vi sjöng så det stod härliga till....tack Nettan.
Kvällen fortlöpte och efter ett tag så anlände även Bitte och Kenta + barn samt Tomas och vi satt och småpratade och hade det trevligt fram till klockan visade 02.30.
Med många många goda kräftor i min mätta mage så släckte älsklingen och jag lampan och hade en gosig stund innan John Blund slängde in sömnpulver och vi somnade gott!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Irriterad på all reklam!!!

Äntligen ett lexikon så man förstår vad datanissarna pratar om