En solig dag på Äventyrslandet i Halmstad


I söndags och på Jörgen´s sista semesterdag bestämde vi oss för att ta med Madde till Äventyrslandet i Halmstad. Förut hette det Miniland och det fanns miniatyrer av Sveriges olika slott och andra byggnader. För ett antal år sedan ändrades namnet och nu heter det Äventyrslandet istället. Nu finns det ett tivoli, vattenland, dinosarie och piratland, sagoland, barnen kan köra lådbilar mm. Nytt för 2009 är att det även finns en "mini" cirkus på området och den hette Cirkus Rhodin.
Madde var ivrig så fort vi betalat inträdet på 190 kr*3 (allt ingår i entrepriset) hon ville direkt till tivolit och åka karusell. Jag blir som ett barn på nytt när det gäller att åka karuseller hehehe...så hon och jag satte oss i en attraktion direkt. Jörgen fick sköta kameran :)
Vi åkte och åkte tills vi började må illa, vi gick och köpte lotter och vann små nallebjörnar och röda "I love you" hjärtan. Klockan 12.30 var det cirkusföreställning - vi fick första parkett - och fick se både ponnys och en vacker vit häst med en vitklädd ballerina uppå. En clown fanns med som trollades fram ur en låda och sen blev ballerinan itu sågad i ett trolleritrix, allt till barnens belåtenhet.
När cirkusföreställningen var slut, gick vi bort mot radiobilarna. Madde och Jörgen satte sig i en bil och körde så det rök hehe.....Madde körde så glasögonen höll på att fara av en dam i en av de andra bilarna, för det krockades hejvilt på banan hehehe...
Madde körde sen lådbil samt sprang runt i sagolandet bland tomtar, Emil i Lönneberga och Prinsessan på ärten. Madde stortrivdes! Tiden gick fort och Madde ville ner till vattenlandet, där det var full fart bland rutschkanor och i poolen. Hon bytte om till baddräkt och gick sakta men säkert i vattnet. Madde är lite "harig" när det gäller vatten :( men efter ett tag hoppade hon i vattnet och skvätte runt.
Vi avslutade med att åka pariserhjulet, men Madde och jag gillade det inte....usch! Vi ville avsluta med att åka den bästa karusellen ytterligare två gånger.....whiiiii så det sög MEN så skoj det var.
Trötta och hungriga for vi hemåt - ja vi mellanlandade på Willys i flygstadens köpcentrum för att inhandla lite mat som Jörgen skulle ha med sig hem senare på kvällen. Väl hemma i husvagnen lagade jag mat och sen drack vi kaffe tillsammans med Micke och Åsa.
Jörgen, Micke och Fidde for senare hem till Vetlanda, för att börja arbeta.
Idag måndag:
Har det känts tomt och saknaden efter älsklingen har varit påträngande. Men tiden har gått fort även idag, trots att det har regnat hela dagen. Åsa och Hanna har varit och fikat hos Madde och mig, sen ikväll har Madde och jag varit och fått fika hos Kenneth och Solveig medan vi tittade på finalen i "Lotta på Liseberg". Madde och jag såg Beck - pojken i glaskulan sen somnade hon.....och nu ligger jag i sängen och bloggar, och läser andras bloggar också...
Facebook och Dansbandsdax har också fått sig besök av mig *Ler*.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Irriterad på all reklam!!!

Äntligen ett lexikon så man förstår vad datanissarna pratar om