Då har man "knytit ihop säsong 2009 på Bengts Camping

Ovan ser ni några foton från helgen som varit.
  • En helg full av arbete, på olika plan. Fredagkvällen var mysig med tända ljus och vi åt rostbiff och potatissallad. Nattens oväder var mindre mysigt, usch usch fyyy vad det blåste och REGNADE. Det regnade så hårt mot taket så jag var rädd att det skulle komma in hehe..., och om inte detta skulle vara nog - så började det åska också. Madde blev lite rädd så vi fick trösta och sedan somnade vi om.
  • Jörgen tvättade både husvagn och förtält i lördags så det skulle hinna torka till söndag så det kunde tas ner och vikas ihop och förvaras till nästa år. Vi åkte in till Halmstad för att köpa lite saker på Biltema sen åt vi lite mat vid Nyhems Torg. På kvällen hade vi en "sista kvällen med gänget" stund på våra vänner Liz och Thomas samt Stefan. Det hade ju varit trevligare om alla kunde varit med men familjen Svahn var på Liseberg, ja de andra hade olika förhinder men det går fort till nästa säsong öppnar portarna igen.
  • Jobb jobb och jobb bestod söndagen utav. Det var nu vi skulle ta ner förtältet och det inte skulle börja regna...Det såg lovande ut och vi började så smått ta bort förtältet, la ner det på marken så jag skulle tvätta nerkanten som varit mot marken. Då...kom det en regnskur. *suck* tältet blev fuktigt och det gick inte att rulla ihop. Jag bad en stilla bön att det skulle bli sol så vi kunde lägga ut tältet igen så det torkade och det sken upp och det blev torrt. *tack tack*.
  • Saaben var packad till bristningsgräns så vi fick klämma oss in när vi på sena eftermiddagen styrde bilen hem mot Vetlanda för sista gången på denna husvagnssäsong.
  • Med blandade känslor lämnade jag sommaren bakom mig och ser nu fram mot en skön och avslappnad höst med många mysiga stunder med min familj och vänner.

Posted by Picasa

Kommentarer

  1. SKÖNT MED HÖSTEN NU OKSÅ KRAM ANNIKA

    SvaraRadera
  2. Ja det är ju det....var sak har sin tid heter det ju...så det är bara att "gilla läget"! Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Irriterad på all reklam!!!

Äntligen ett lexikon så man förstår vad datanissarna pratar om