Jörgens födelsedag

Idag fyller min man 47 år och ikväll har det varit några vänner + Marcus och Madde som besökte oss och de gratulerade honom.



Jörgen älskar ju Marabou choklad och det visste ju Ida och Thomas så de köpte en 200 grammare till honom ;) den försvinner ner i hans mage på mindre än 10 minuter....hihi. När Ida och Thomas var på väg att gå så kom Åsa och Mikael och av dem fick han en jättefin blomkruka med gröna växter mm. När vi börjat fika så kom även Marcus och Madde :). Vi fikade allihopa av min nybakade "Pollykaka" och kanelbullar, vi skrattade och pratade minnen från tiden på Ekebovägen i Ekenässjön....det hände så mycket roliga och konstiga saker under de 10 år som vi bodde där så jag skulle kunna skriva en bok *L*...och bli rik på kuppen ;)

Nu är det Fuskbyggarna på TV och jag konstaterar genast att det finns många rötägg som är hantverkare....stackars människor som är drabbade *suck*. Vad behövs för att rensa upp dessa oseriösa hantverkare i vårt samhälle? Detta får ju bara inte hända.....men iof så kan ju televisionen vinkla sina program hur de vill....så vem har rätt - det är frågan.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Irriterad på all reklam!!!

Äntligen ett lexikon så man förstår vad datanissarna pratar om