Föräldramöte med musikinslag



Ikväll var det dax för föräldramöte i klass 4a. Det skulle först vara ett föräldramöte i klassrummet för oss föräldrar tillsammans med lärarna. Efter ca 30 minuter blev vi ombedda att gå till skolans aula där barnen skulle framföra en musikal som de haft som projekt på musiklektionerna under våren. Musikläraren Peter Hedström berättade att musikalen handlade om ämnet MILJÖ. På bilden ser ni några av barnen i musikalen (vår lilla Madde är tjejen med svart tröja och blont hår). Barnen gjorde framträdandet mycket bra och de fick massor med applåder för sitt fina framträdande. Efteråt så fikade föräldrar och barn tillsammans.

När vi kom hem från skolan och tv.n rapporterade att det stod 0-3 till Djurgården i hockeymatchen, ja då undrade jag om HV kunde vända detta....men som jag vet så är HV bra på ishockey och så även ikväll, de reducerade och när period 3 var slut så stod det 4-4. Det blev förlängning även denna match.

Men HV var det lag som tog hem segern och vann men 5-4. Nu väntar en gastkramande bortamatch på lördag i Stockholm. HV har guldläge och jag hoppas innerligt att HV tar hem guldet i år.




Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Irriterad på all reklam!!!

Äntligen ett lexikon så man förstår vad datanissarna pratar om