Europa gillade inte Anna Bergendahl


Georgien, Ukraina, Turkiet, Israel, Irland, Cypern, Azerbajdzjan, Rumänien, Armenien och Danmark. Men inte Sverige och Anna Bergendahl.



Det var resultatet när den andra semifinalen av Eurovision Song Contest gick av stapeln på torsdagskvällen. Anna gjorde visserligen ett säkert och felfritt uppträdande. Publiken gjorde sin bit och sken upp arenan i Oslo med sina röda ljusstavar. Ändå föll inte "This is my life" de europeiska tv-tittarna i smaken.

 Den tidiga sortin innebär att Sverige för första gången någonsin saknar ett bidrag i finalen. Christer Björkman, chef över svenskgänget i Oslo, är dock nöjd med insatsen.

 — Anna Bergendahl gjorde en fantastisk tävling och jag är så stolt över henne. Men det var en mycket tuff semifinal med många bra bidrag. Jag tror att det här bara är början på en framgångsrik karriär för Anna, där tävlingen i Oslo bara blir en lärorik erfarenhet, säger han i ett pressmeddelande enligt Aftonbladet.

 Anna och den svenska delegationen får nu packa sina väskor, resa hem igen och - om de orkar och vill - se finalen av Eurovision Song Contest på tv på lördag kväll.
  • Är det dax att byta ur Christer Björkman, kanske?
  • Ska Sverige vara med i dessa sammanhang i framtiden?
AV SEBASTIAN NORDÉN/STARLOUNGE
FOTO ALL OVER, EBU

 Läs mer på Starlounge.se


All text och de bilder i inlägget är copyrightskyddat av Neola Wigh. Får ej kopieras utan att fråga mig först!

Kommentarer

  1. Lite tråkigt att vi inte gick vidare, men kanske detta som krävdes för att det förhoppningsvis ska hända något. Tror det behövs bytas ut personer inom "ledningen".

    Anna B är mycket ung och jag tror mycket på henne trodde redan på henne första gången jag hörde henne i IDOL.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Håller med dig Pippi...Anna är jätteduktig sångerska, det var kanske helt enkelt fel låt eller så är det som du skrev "ledningen" som skulle bytas ut, så detta inte upprepas för Sverige.

    Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Irriterad på all reklam!!!

Äntligen ett lexikon så man förstår vad datanissarna pratar om