... fortsättning Silverbröllopet

Fortsättning från förra inlägget...

Bröllopsdagen den 18 maj 1985 blev ljus och minnesrik på många sätt. När vi skulle åka hem från Östanå Värdshus och Jörgen skulle backa ner vår vita Ford Sierra gick allt bra men när vi sedan skulle åka iväg upptäckte vi att några gäster hade skojat med oss och lagt i småsten och annat under kapslarna på bilen, det skramlade och rasslade hihi...och där bak hade de bundit fast ett rep och massor med aluminiumburkar.

Efteråt åkte vi hem till vårt nya hem, vårt röda hus. Vi blev inte så värst glada när vi upptäckte att de kletat massor på både fönster och annat, vi som hade pyntat så fint med brudgranar utanför ytterdörren och städat och gjort fint så de gäster som ville fick komma hem och se hur fint vi hade det efter middagen. Det kom en ström av gäster och besökte oss fram på småtimmarna men sen ville vi ju vara för oss själva hihi....trodde vi.

Så fel vi hade...några busiga grabbar både yngre och äldre hade roat sig med att montera en lastbilstuta på vinden i huset (över vårt sovrum) så när vi släckte lyset så låg de 100 meter bort och satte igång med hjälp av ett bilbatteri och 100 meter kabel hihihi...men Jörgen var listigare än dem, han smög ut i mörkret och följde kabeln....och en bit bort låg ett gäng grabbar och fnissade. De var upptäckta! Efter detta så kom Jörgen tillbaka in i huset och allt var lugnt och skönt....De nygifta mådde utmärkt och somnade gott!


Posted by Picasa

Kommentarer

  1. grattis till er båda va skoj å se ert bröllopskort !!!kram annika

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Irriterad på all reklam!!!

Äntligen ett lexikon så man förstår vad datanissarna pratar om