30-årsfestligt

Igår var det party och festligt värre när vi klockan 16 var bjudna på 30-årsfest. Malin (kusin till våra barn) och hennes man Klas var föremål för gratulationer denna eftermiddag/kväll och de fick fina presenter och blommor. Vi var en trevlig samling människor som satt i det för dagen uppsatta partytält. Malin hade dukat i grått och lila, hon är en tjej med öga för design och det var sååå vackert att se.
Vi blev bjudna på grillad kyckling, rostbiff och exotiska frukter och sallader mm och i glasen fick vi annat gott :)  Som efterrätt fick vi kaffe och en frusen tårta med hallon uppå. Supergod och Malin lovade maila mig receptet för det är en garanterad tårta som jag ska göra också....ett måste helt enkelt!
Kvällen fortlöpte och stämningen var i topp verkligen, barnen sprang in och ut ur partytältet och utanför gungade de eller åkte rutchekana, vilket jag fick erfara när Madde kom in genomblöt ända in till trosorna av regnet som föll. Vickan och Philip var gulliga som följde med henne hem för att byta om till torra och rena kläder och sen åkte regnstället på så det kunde lekas mer i det våta gräset. Det visades också film inne i deras helt otroligt fina hus som de har renoverat såå fint.


Marcus fick också hålla lille Theo, syrran står bakom och tycker kusinbarnet är så söt. Det var jättetrevligt att träffa Marcus flickvän Madlene också, en mycket söt och trevlig tjej.

Theo heter deras nyfödde son som föddes i juli, en söt liten krabat. Stolt morfar (visst syns det *L*) är Lasse (bror till min Jörgen).
Vickan håller Theo
När vi gick hem kom det fram en jättefin katt och ville kela med Madde sen sprang han över gatan och försvann mot Statiol....Vi fortsatte hemåt, vi var alla så glada men trötta efter att ha haft det jätteroligt och trevligt och somnade bums.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Irriterad på all reklam!!!

Äntligen ett lexikon så man förstår vad datanissarna pratar om