Shoppingdag

Tidigt imorse vaknade jag av mobillarmet som ringde. Klockan var 7 enligt mobilen men den automatiska inställningen för vintertid hade inte fungerat så klockan var ju bara 6 *hmm* nåväl så somnade jag om ganska kvickt som väl var. Vid halv nio gick jag däremot upp och stekte lite ägg och ställde fram frukosten. Vi skulle snabbt iväg till Ikea i Jönköping för att shoppa loss *L*. Klockan var strax efter 9 när vi började köra mot Jönköping, Vickan övningskörde både dit och hem.

Ikea öppnade klockan 10 och vi kom nog dit strax efter. Mycket folk hade redan hittat till Ikea precis som oss och vi tog sikte mot lampavdelningen eftersom vår lampa ÅRSTID skulle komma in i lager igen med endast 28 stycken och vi skulle ha 3 av dem. Det var ett väldans slit i dessa lampor må jag säga, kul också då har jag ju bra smak hehe.... Vi fyllde kundvagnen med råge denna Ikeadag med lampor i massor, glödlampor, gardinstänger, tvättsäckar, blommor mm. Efteråt åt vi middag på Ikeas restaurang. Jag åt mycket god lax med kokt potatis och en cheesecake som + i kanten denna dag.

Vi fortsatte in på A6 köpcentra där Clas Ohlsson besöktes först. Där handlades utdragbar torkställning att hänga mellan två väggar mm. Jag kikade in i några mysiga heminredningsbutiker oooooo vad fina saker de hade och Neola bara ville ha massor där ;)

Vi återkom till Vetlanda runt klockan 17 då vi hämtade vår lilla Mayah hemma hos Marcus och Maddi, de hade varit hundvakt under vår dag i Jönköping.

När vi hämtat Mayah åkte vi ut till huset och satte upp de nya lamporna i fönsterna, så fint det blev *helnöjd*, Jörgen satte upp gardinstängerna och jag plockade i sakerna som vi införskaffat oss idag. Ida, Thomas och Theo kom på en blixtvisit när de körde förbi Holsby och det är alltid kul när de kommer. När de gick kom min mamma och pappa till oss med fika *gott*.

Trött efter en mysig, dyr men intressant dag säger jag god natt till dig och önskar dig en fin och innehållsrik vecka.

Kram

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Irriterad på all reklam!!!

Äntligen ett lexikon så man förstår vad datanissarna pratar om