Skorpioner är mycket intelligenta och snabbtänkta och tycks alltid kunna lösa de problem eller situationer som de ställs inför. Ska de gå på maskerad och inte får tag i den ultimata maskeraddräkten så löser de problemet genom att vara kreativa och skapa någonting eget. Olika hårsprayer, mustascher samt polisonger tycks alltid komma till användning när en skorpion är i farten!

I varje skorpion finns en mycket stark kraft som kan få utlopp i positiva aktiviteter som hårt arbete, diskussioner eller en otrolig passion för någonting. Denna mycket starka kraft kan dock även få utlopp i våld, hämnd och djup svartsjuka vilket innebär att en skorpion alltid måste se till att ha bägge fötterna på jorden för att inte slinta av den rätta vägen.

En röd tråd som följer genom varje skorpions handlingar och känslor är intensitet som även tycks vara skorpionens motto i livet. Förvånas inte om Du någon gång ser en skorpion otroligt engagerad i till exempel ett blomsterarrangemang. Då är det endast, för stunden, utlopp för dess intensitet.

En skorpion tar inte livet med en klackspark utan allt som händer, alla handlingar, alla personen och alla situationer ses på med fullaste allvar och tro inte för en sekund att Du kan driva med en skorpion utan att få smaka på deras hämnd. Det är därför inte alltför populärt att försöka sig på att skämta med en skorpion.

En annan sak som man bör undvika när man umgås med en skorpion är att kritisera till exempel dess personlighet. Den enda som kan ändra en skorpions beteende är de själva och kritik utifrån uppskattas inte.

Positiva egenskaper hos skorpioner är att de är mycket beslutsamma, flitiga, charmiga och eleganta. De är även väldigt duktiga på sin personliga utveckling. Deras elegans speglar sig i deras svarta höghattar och smokingarna som de bär på samtliga tillställningar.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Irriterad på all reklam!!!

Äntligen ett lexikon så man förstår vad datanissarna pratar om