Fläskfilésufflé á la succé

Ris till 8-10 personer
3-4 st fläskfilélängder
1 burk majonnäs
6-8 ägg
5-6 dl vispgrädde
Champinjoner
  • Skär fläskfilén i tunna skivor och banka ut dem lätt.
  • Stek dem i stekpanna.
  • Stek champinjoner om så önskas
  • Koka riset och låt det kallna.
  • Placera det kokta riset i en väl smord ugnssäker form och lägg sedan de stekta fläskfiléskivorna över riset. Om man vill ha champinjoner så lägger man de stekta över filén.
  1. Vispa grädden hårt
  2. Dela äggen - vispa vitorna till hårt skum och gulorna lätt med en gaffel.
  3. Blanda grädden och majonnäsen och lägg i äggulorna. Sist läggs de vispade äggvitorna.
Häll smeten i formen och grädda direkt i 200 grader i ca. 15-20 minuter. Servera med en god grönsallad och nybakat bröd.
Lycka till och smaklig måltid!

Kommentarer

  1. mums va gott det lät kolla din mail så får du nått av mej annika

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Längtan till havet